Terwinseler Straatmarkt

44e Terwinseler Straatmarkt

Zondag 6 mei 2018

Informatie voor bewoners

Geachte bewoner(s),

Op zondag 6 mei 2018 zal in Terwinselen al weer de 44e Terwinseler Straatmarkt plaatsvinden, en is Terwinselen weer gastheer voor de vele duizenden bezoekers en handelaren.

Vanaf vrijdag 4 mei tot en met maandag 7 mei zult u medewerkers van de Straatmarkt werkzaam zien. Om de organisatie op de dag van het evenement weer te laten slagen, hebben we in overleg met de Gemeente, Brandweer en Politie een aantal verkeerswijzigingen moeten doorvoeren. De maatregelen zijn op de kaart die u terugvindt in deze brief (PDF-bestand) met symbolen en kleuren weergegeven.

Let op: De Caumerstraat kent op zondag aan één zijde van de straat een parkeerverbod.

Eenrichtingsweg:

Op zondag 6 mei is hier enkel eenrichtingsverkeer mogelijk, in de richting van de pijl. Daar waar noodzakelijk is dit met borden aangegeven. Dit betreft de Dr. Ari├źnsstraat, Dr. Poelsstraat, Callistusstraat en gedeeltelijk de Oude Tunnelweg.

Afsluiting:

Op zondag 6 mei is hier een wegafsluiting. Elke afsluiting wordt bemand door een verkeersregelaar. De afsluiting is om toegang tot de buitenring van het parcours te voorkomen. Het verlaten van het parcours is ten allen tijde mogelijk. Toegang tot de buitenring is enkel mogelijk met een geldig legitimatiebewijs.

Opstelling kramen:

Het op de kaart GEEL gemarkeerde gebied wordt op zaterdag 5 mei om 18.00 uur afgesloten. Op zondag 6 mei bevinden zich hier de marktkramen, deze worden op zaterdag aan het eind van de middag geplaatst.
De Schaesbergerstraat wordt pas op zondagmorgen om 06.00 uur afgesloten. Wij willen u vriendelijk verzoeken om ervoor zorg te dragen dat uw voertuig voor dit tijdstip verplaatst is. Kosten voor het eventueel afslepen van uw voertuig zijn voor uw rekening. Op zondag na de markt, om uiterlijk 22.30 uur, wordt dit gebied weer vrijgegeven voor alle verkeer. Binnen deze zone geldt een parkeerverbod en is het op verordening van de politie niet toegestaan zich met gemotoriseerde voertuigen te verplaatsen.
Het Piusplein wordt reeds op vrijdagmorgen 4 mei afgesloten voor alle verkeer. Wij willen u vriendelijk verzoeken om ervoor zorg te dragen dat uw voertuig voor dit tijdstip verplaatst is vanaf het Piusplein. Het Piusplein wordt op maandagmorgen weer vrijgegeven voor alle verkeer.

Parkeren handelaren:

Op zaterdagavond 5 mei en zondag 6 mei wordt de handelaren de mogelijkheid geboden om in het blauwgroene gebied te parkeren. U wordt vriendelijk verzocht om het blauwgroene gebied voor zover mogelijk autovrij te houden. Het op de kaart blauwgroene gebied wordt op zaterdag 5 mei om 18.00 uur afgesloten.

Meldpunt

Voor dringende zaken kunt u het Meldpunt Terwinseler Straatmarkt tijdens de markt bereiken op 06-2700 7877.

Medewerkers van de Terwinseler Straatmarkt zullen op zondag het grove zwerfvuil van de straten verwijderen. Uw eventuele hulp in deze wordt ten zeerste op prijs gesteld. Op maandag 7 mei zal RD4 alle resterende afval verwijderen.

Met uw medewerking hopen wij ook deze 44e Terwinseler Straatmarkt weer tot een succes te maken!

Hopende U voldoende te hebben ingelicht,
Stichting Terwinseler Straatmarkt.

┬ę Terwinseler Straatmarkt: contact via email - maintained by IdeActive BV ICT & new media