Terwinseler Straatmarkt

45e Terwinseler Straatmarkt

Zondag 26 mei 2019

Informatie voor handelaren

45e Terwinseler Straatmarkt

De 45e Terwinseler Straatmarkt wordt georganiseerd op zondag 26 mei 2019, in de prachtige omgeving van kerk en Botanische Tuin te Terwinselen (Gemeente Kerkrade).

Onze straatmarkt, die in voorgaande jaren ongeveer 35.000 bezoekers trok, kenmerkt zich door een enorme bedrijvigheid van handel en oude ambachten in een gezellig aandoende entourage. Wij bieden het publiek verder muziek- en dansgroepen, diverse kinderattracties en daarnaast de kramen van plaatselijke, regionale en landelijke ondernemers, verenigingen en instellingen. Kortom, te veel om op te noemen.

Let op: ontvangt u als standhouder geen email of bevestiging van uw inschrijving of het aanmaken van uw account? Controleer uw spamfilter of voeg ons toe aan Vertrouwde Afzenders

Problemen met betalen omdat de bank de opdracht terugstuurt? Zet in dat geval onze referentie of betalingskenmerk svp in het vak opmerkingen en niet bij betalingskenmerk
 

Aanmelden voor deelname?

De inschrijving voor deelname aan de Terwinseler Straatmarkt 2019 is inmiddels gesloten.

U wilt dit jaar (weer) deelnemen aan de Terwinseler Straatmarkt maar kunt zich niet Online inschrijven? Heeft u nog geen inschrijvingsformulier ontvangen, stuur dan een email aan Terwinseler Straatmarkt, met een korte omschrijving van wat u op de stand wilt verkopen. U ontvangt dan een inschrijvingsformulier.

  • Bij het indienen van uw Inschrijving dient u akkoord te gaan met de voorwaarden voor Deelname. U dient in te schrijven voor 5 mei 2019.
  • Verkopers van drank- en etenswaren voor consumptie ter plekke dienen zich uiterlijk 29 april 2019 in te schrijven. Hiervoor is slechts een beperkt aantal verkoopplaatsen beschikbaar, u ontvangt bericht van acceptatie of afwijzing van uw aanvraag in de week na 5 mei 2019.

Bent u reeds ingeschreven, dan kunt u via Straatmarkt Online inloggen op uw account om de gegevens van uw Aanvraag te bekijken.

Als u bent ingeschreven en bevestigd dan ontvangt u kort voor de Straatmarkt informatie betreffende uw standplaats en standnummer. De algemene informatie voor uw stand vindt u hier.

Handelaren: de standnummers en voor de Terwinseler Straatmarkt zijn ingedeeld en via email verstuurd.

Heeft u geen standnummer ontvangen? Controleer dan eerst uw spammail. Heeft u van ons eerder een bevestiging ontvangen dat uw inschrijving is geaccepteerd dan is er in ieder geval ook een kraam voor u gereserveerd. Meldt u zich dan zondagmorgen 26-5-2019 vanaf 7.00 uur bij het Meldpunt Handelaren.

Voorwaarden Handelaren en Horeca

In verband met de controle van de Gemeente en Brandweer verzoeken wij uw speciale aandacht voor de Voorwaarden die u bij de Aanvraag heeft gezien en akkoord mee bent gegaan. U kunt de Voorwaarden 2019 hier downloaden.
Horeca-standhouders, let op de aanvullende voorwaarden!

© Terwinseler Straatmarkt: contact via email - maintained by IdeActive BV ICT & new media