Terwinseler Straatmarkt

45e Terwinseler Straatmarkt

Zondag 26 mei 2019

Informatie voor handelaren

45e Terwinseler Straatmarkt

De 45e Terwinseler Straatmarkt wordt georganiseerd op zondag 26 mei 2019, in de prachtige omgeving van kerk en Botanische Tuin te Terwinselen (Gemeente Kerkrade).

Onze straatmarkt, die in voorgaande jaren ongeveer 35.000 bezoekers trok, kenmerkt zich door een enorme bedrijvigheid van handel en oude ambachten in een gezellig aandoende entourage. Wij bieden het publiek verder muziek- en dansgroepen, diverse kinderattracties en daarnaast de kramen van plaatselijke, regionale en landelijke ondernemers, verenigingen en instellingen. Kortom, te veel om op te noemen.

Let op: ontvangt u als standhouder geen email of bevestiging van uw inschrijving of het aanmaken van uw account? Controleer uw spamfilter of voeg ons toe aan Vertrouwde Afzenders

Problemen met betalen omdat de bank de opdracht terugstuurt? Zet in dat geval onze referentie of betalingskenmerk svp in het vak opmerkingen en niet bij betalingskenmerk
 

Aanmelden voor deelname?

Wilt u tijdig op de hoogte gebracht worden van de inschrijving voor de Terwinseler Straatmarkt 2019, op 26 mei 2019? Maak dan hier een Standhoudersaccount aan.

Voorwaarden Handelaren en Horeca

In verband met de controle van de Gemeente en Brandweer verzoeken wij uw speciale aandacht voor de Voorwaarden die u bij de Aanvraag heeft gezien en akkoord mee bent gegaan. U kunt de Voorwaarden 2018 hier downloaden.
Horeca-standhouders, let op de aanvullende voorwaarden!

© Terwinseler Straatmarkt: contact via email - maintained by IdeActive BV ICT & new media