Terwinseler Straatmarkt

47e Terwinseler Straatmarkt

Zondag 14 mei 2023

47e Terwinseler Straatmarkt, zondag 14 mei 2023

Informatie voor handelaren

47e Terwinseler Straatmarkt

De 47e Terwinseler Straatmarkt wordt georganiseerd op zondag 14 mei 2023, in de prachtige omgeving van kerk en Botanische Tuin te Terwinselen (Gemeente Kerkrade).

Onze straatmarkt, die in voorgaande jaren ongeveer 35.000 bezoekers trok, kenmerkt zich door een enorme bedrijvigheid van handel en oude ambachten in een gezellig aandoende entourage. Wij bieden het publiek verder muziek- en dansgroepen, diverse kinderattracties en daarnaast de kramen van plaatselijke, regionale en landelijke ondernemers, verenigingen en instellingen. Kortom, te veel om op te noemen.

Let op: ontvangt u als standhouder geen email of bevestiging van uw inschrijving of het aanmaken van uw account? Controleer uw spamfilter of voeg ons toe aan Vertrouwde Afzenders

Problemen met betalen omdat de bank de opdracht terugstuurt? Zet in dat geval onze referentie of betalingskenmerk svp in het vak opmerkingen en niet bij betalingskenmerk
 

Aanmelden voor deelname?

De inschrijving voor deelname aan de Terwinseler Straatmarkt 2023 is inmiddels gesloten.

  • Bij het indienen van uw Inschrijving dient u akkoord te gaan met de voorwaarden voor Deelname. U dient in te schrijven voor 16 april 2023.
  • Verkopers van drank- en etenswaren voor consumptie ter plekke dienen zich uiterlijk 9 april 2023 in te schrijven. Hiervoor is slechts een beperkt aantal verkoopplaatsen beschikbaar, u ontvangt bericht van acceptatie of afwijzing van uw aanvraag in de week na 16 april 2023.

Bent u reeds ingeschreven, dan kunt u via Straatmarkt Online inloggen op uw account om de gegevens van uw Aanvraag te bekijken.

Als u bent ingeschreven en bevestigd dan ontvangt u kort voor de Straatmarkt informatie betreffende uw standplaats en standnummer. De algemene informatie voor uw stand vindt u hier.

Voorwaarden Handelaren en Horeca

In verband met de controle van de Gemeente en Brandweer verzoeken wij uw speciale aandacht voor de Voorwaarden die u bij de Aanvraag heeft gezien en akkoord mee bent gegaan. U kunt de Voorwaarden 2023 hier downloaden.
Horeca-standhouders, let op de aanvullende voorwaarden!

© Terwinseler Straatmarkt: contact via email - maintained by IdeActive BV ICT & new media