48e Terwinseler Straatmarkt

zondag 5 mei 2024 | 10.00-17.00u

Standhouders

Standnummers Terwinseler Straatmarkt 2024 zijn verstuurd

De inschrijving voor standhouders is gesloten

Via Terwinseler Straatmarkt Online kunt u zich als handelaar inschrijven voor deelname aan de Terwinseler Straatmarkt.

5 mei 2024

Terwinseler Straatmarkt

van 10.00-17.00 uur

gratis toegankelijk

De Terwinseler Straatmarkt

De 48e Terwinseler Straatmarkt wordt georganiseerd op zondag 5 mei 2024, in de prachtige omgeving van kerk en Botanische Tuin te Terwinselen (Gemeente Kerkrade).

Onze straatmarkt, die in voorgaande jaren ongeveer 35.000 bezoekers trok, kenmerkt zich door een enorme bedrijvigheid van handel en oude ambachten in een gezellig aandoende entourage. Wij bieden het publiek verder muziek- en dansgroepen, diverse kinderattracties en daarnaast de kramen van plaatselijke, regionale en landelijke ondernemers, verenigingen en instellingen. Kortom, te veel om op te noemen.

Let op: ontvangt u als standhouder geen email of bevestiging van uw inschrijving of het aanmaken van uw account? Controleer uw spamfilter of voeg ons toe aan Vertrouwde Afzenders

Problemen met betalen omdat de bank de opdracht terugstuurt? Zet in dat geval onze referentie of betalingskenmerk svp in het vak opmerkingen en niet bij betalingskenmerk.

Voorwaarden Handelaren en Horeca

In verband met de controle van de Gemeente en Brandweer verzoeken wij uw speciale aandacht voor de Voorwaarden die u bij de Aanvraag heeft gezien en akkoord mee bent gegaan. U kunt de Voorwaarden 2024 hier downloaden
Horeca-standhouders, let op de aanvullende voorwaarden!

Aanmelden voor deelname?

De inschrijving is geopend!

  • Bij het indienen van uw Inschrijving dient u akkoord te gaan met de voorwaarden voor Deelname. U dient in te schrijven voor 7 april 2024.
  • Verkopers van drank- en etenswaren voor consumptie ter plekke dienen zich uiterlijk 31 maart 2024 in te schrijven. Hiervoor is slechts een beperkt aantal verkoopplaatsen beschikbaar, u ontvangt bericht van acceptatie of afwijzing van uw aanvraag in de week na 7 april 2024.

Bent u reeds ingeschreven, dan kunt u via Straatmarkt Online inloggen op uw account om de gegevens van uw Aanvraag te bekijken.

Algemene info Standhouders

Als u bent ingeschreven en bevestigd dan ontvangt u kort voor de Straatmarkt informatie betreffende uw standplaats en standnummer. De algemene informatie voor uw stand vindt u hier.

Bereikbaarheid Standhouders


Hoofdsponsoren